Premieverschillen elektrische auto

In opdracht van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat maakt de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) maandelijks een overzicht van de aantallen elektrische voertuigen en laadpunten in Nederland. Hieruit blijkt dat het aantal elektrische voertuigen op de Nederlandse wegen tot en met 30 juni 2022 446.752 was (Batterij Elektrisch Voertuig (BEV) 283.732 en Plug-in Hybride Elektrisch Voertuig (PHEV) 163.020) ‘Nederland wordt internationaal gezien als een grote speler op het gebied van elektrische mobiliteit’, meldt de RVO. ‘De Nederlandse overheid streeft ernaar om in 2030 alleen nog nieuwverkopen te hebben van personenauto’s die geen emissie uitstoten in het gebruik, dus volledige batterij- of waterstof-elektrische voertuigen.’ Rijdt u al elektrisch of twijfelt u nog? Om u te helpen een keuze te maken kunt u eens kijken op Milieu Centraal welke auto bij u past en wat de maandelijkse kosten zijn.

 

De premies van autoverzekeringen voor elektrische auto’s kunnen flink van elkaar verschillen. Voor hulp hierbij klopt u natuurlijk bij ons aan.

Verzekeringen en hypotheken

Ontvang vier keer per jaar
onze
belangrijkste tips

Contact

Zwaans staat voor je klaar!

Wil je meer weten over onze aanpak en dienstverlening? Heb je behoefte aan deskundig en onafhankelijk advies? Neem dan contact met ons op. In een persoonlijk gesprek geven wij je graag uitleg over onze adviesmogelijkheden, diensten en producten.

RMIA_logo_LR_DIAPHypotheek_logo_LR_DIAPlogo B&Z wit_1200x945