Personeel vinden en behouden met RI&E

Er is recordkrapte op de arbeidsmarkt met 133 vacatures tegenover 100 werklozen. Dit berekende het CBS en zij voorspelde erbij dat de krapte zal toenemen. Als werkgever moet u alles uit de kast halen goed personeel te vinden en te behouden. Daar kan een risico-inventarisatie en -evaluatie (RI&E) een toegevoegde waarde zijn. Laten zien dat u veiligheid en gezondheid van uw werknemers serieus neemt, maakt u tot een aantrekkelijke werkgever. Daarnaast voldoet u aan uw wettelijke verplichting en voorkomt u verzuim en bespaart u op uw bedrijfskosten.

 

Het Steunpunt RI&E helpt met de Routeplanner ondernemers en branches via informatie en instrumenten op weg naar een veilige en gezonde werkomgeving. Vul deze in samen met uw preventiemedewerker en ontdek de route die het beste bij uw bedrijf past. Bent u werkzaam in de bouw, techniek, industrie of transport? De Stichting Samenwerken Voor Veiligheid (SSVV) ondersteunt ondernemers in de industrie: aannemers (VCA), opdrachtgevers (VCO) en uitzendorganisaties (VCU). Voor passende verzekeringen (verzuim, aansprakelijkheid, etc.) neemt u contact met ons op.

Verzekeringen en hypotheken

Ontvang vier keer per jaar
onze
belangrijkste tips

Contact

Zwaans staat voor je klaar!

Wil je meer weten over onze aanpak en dienstverlening? Heb je behoefte aan deskundig en onafhankelijk advies? Neem dan contact met ons op. In een persoonlijk gesprek geven wij je graag uitleg over onze adviesmogelijkheden, diensten en producten.

RMIA_logo_LR_DIAPHypotheek_logo_LR_DIAPlogo B&Z wit_1200x945