Ook uw bedrijf heeft brandrisico’s

Gemiddeld vinden er elk jaar zo’n vierduizend bedrijfsbranden in ons land plaats. Vooral in industriële gebouwen, kantoorpanden en winkels. Veel voorkomende oorzaken zijn onachtzaamheid bij brandgevaarlijke werkzaamheden, brandstichting en onveilig gebruik van elektrische installaties. (Bron: Verbond van Verzekeraars) Om ondernemers bewust te maken van de risico’s en op de keuzes die zij zelf kunnen maken, ontwikkelde het Verbond van Verzekeraars de flyer ‘Brandveiligheid voor ondernemers – hoe pak je dat aan?’Algemeen directeur Richard Weurding: ‘Vaak is de impact van een brand groter dan ondernemers denken. Niet alleen voor medewerkers en de omgeving van een brandend gebouw. Een brand zorgt vaak voor bedrijfsonderbreking waardoor ongeveer de helft van de ondernemingen binnen twee jaar failliet zijn. Het voorkomen van een bedrijfsbrand is om al deze redenen cruciaal.’

 

Bent u zich voldoende bewust van de gevolgen van een bedrijfsbrand? U kunt het uitvinden met de Checklist Brandgevaarlijke Werkzaamheden. Kom met de resultaten naar ons en wij adviseren u over de verzekeringsmogelijkheden voor uw risico’s.

Verzekeringen en hypotheken

Ontvang vier keer per jaar
onze
belangrijkste tips

Contact

Zwaans staat voor je klaar!

Wil je meer weten over onze aanpak en dienstverlening? Heb je behoefte aan deskundig en onafhankelijk advies? Neem dan contact met ons op. In een persoonlijk gesprek geven wij je graag uitleg over onze adviesmogelijkheden, diensten en producten.

RMIA_logo_LR_DIAPHypotheek_logo_LR_DIAPlogo B&Z wit_1200x945