Ongevallen in en om huis

Wist u dat er jaarlijks meer slachtoffers vallen door ongelukken in en om het huis dan in het verkeer? (Bron: Rode Kruis) De meeste ongelukken zijn valincidenten door bijvoorbeeld uitglijden op de trap of struikelen over een kleedje op de vloer. Ook met klussen gaat het regelmatig fout als gereedschap verkeerd wordt gebruikt. En wat dacht u van brandwonden door brand na roken, kortsluiting of te heet water. Een EHBO-cursus is niet overbodig, vindt het Rode Kruis. Daarnaast is het handig een vluchtplan te hebben, zodat u weet wat te doen als er ineens brand uitbreekt in huis.

De zorgverzekering is er voor de medische kosten na een ongeval. Voor financiële zekerheid bij blijvende invaliditeit of overlijden kan de ongevallenverzekering uitkomst bieden. Vraag bij ons meer informatie over de best passende oplossingen voor uw situatie.

Verzekeringen, hypotheken en financiële planning

Ontvang vier keer per jaar
onze
belangrijkste tips

Verzekeren en Hypotheken

Financiële planning en advies

Contact

Zwaans staat voor je klaar

Wilt u meer weten over onze aanpak en dienstverlening? Heeft u behoefte aan een deskundig en onafhankelijk advies? Neem dan even contact met ons op. In een persoonlijk gesprek geven wij u graag een nadere toelichting op onze adviesmogelijkheden, diensten en producten.

RMIA_logo_LR_DIAPHypotheek_logo_LR_DIAP
zwaans