Ongevallen in en om huis

Wist u dat er jaarlijks meer slachtoffers vallen door ongelukken in en om het huis dan in het verkeer? (Bron: Rode Kruis) De meeste ongelukken zijn valincidenten door bijvoorbeeld uitglijden op de trap of struikelen over een kleedje op de vloer. Ook met klussen gaat het regelmatig fout als gereedschap verkeerd wordt gebruikt. En wat dacht u van brandwonden door brand na roken, kortsluiting of te heet water. Een EHBO-cursus is niet overbodig, vindt het Rode Kruis. Daarnaast is het handig een vluchtplan te hebben, zodat u weet wat te doen als er ineens brand uitbreekt in huis.

De zorgverzekering is er voor de medische kosten na een ongeval. Voor financiƫle zekerheid bij blijvende invaliditeit of overlijden kan de ongevallenverzekering uitkomst bieden. Vraag bij ons meer informatie over de best passende oplossingen voor uw situatie.

Verzekeringen en hypotheken

Ontvang vier keer per jaar
onze
belangrijkste tips

Contact

Zwaans staat voor je klaar!

Wil je meer weten over onze aanpak en dienstverlening? Heb je behoefte aan deskundig en onafhankelijk advies? Neem dan contact met ons op. In een persoonlijk gesprek geven wij je graag uitleg over onze adviesmogelijkheden, diensten en producten.

RMIA_logo_LR_DIAPHypotheek_logo_LR_DIAPlogo B&Z wit_1200x945