Ongekend veel hypotheekaanvragen

Het aantal hypotheekaanvragen in november heeft historische hoogtes bereikt (bron: Hypotheken Data Netwerk). In een eerdere nieuwsbrief berichtten we al dat door corona Nederlanders massaal aan het klussen zijn gegaan. Als de klus een verbouwing betreft, doen veel huiseigenaren een hypotheekaanvraag om de kosten te financieren. Daar zijn meerdere mogelijkheden voor: hypotheek verhogen, een tweede hypotheek afsluiten of een persoonlijke lening. De keuze is onder andere afhankelijk van de grootte van de verbouwing en dus van de hoogte van de kosten. Ook het oversluiten van een hypotheek is in trek, vooral door de extreem lage hypotheekrente.

Heeft de kluskoorts ook bij u toegeslagen en bent u benieuwd naar uw financiƫle mogelijkheden? Of overweegt u het oversluiten van uw hypotheek? Neem contact met ons op en wij rekenen het voor u uit.

Verzekeringen en hypotheken

Ontvang vier keer per jaar
onze
belangrijkste tips

Contact

Zwaans staat voor je klaar!

Wil je meer weten over onze aanpak en dienstverlening? Heb je behoefte aan deskundig en onafhankelijk advies? Neem dan contact met ons op. In een persoonlijk gesprek geven wij je graag uitleg over onze adviesmogelijkheden, diensten en producten.

RMIA_logo_LR_DIAPHypotheek_logo_LR_DIAPlogo B&Z wit_1200x945