Ongekend veel hypotheekaanvragen

Het aantal hypotheekaanvragen in november heeft historische hoogtes bereikt (bron: Hypotheken Data Netwerk). In een eerdere nieuwsbrief berichtten we al dat door corona Nederlanders massaal aan het klussen zijn gegaan. Als de klus een verbouwing betreft, doen veel huiseigenaren een hypotheekaanvraag om de kosten te financieren. Daar zijn meerdere mogelijkheden voor: hypotheek verhogen, een tweede hypotheek afsluiten of een persoonlijke lening. De keuze is onder andere afhankelijk van de grootte van de verbouwing en dus van de hoogte van de kosten. Ook het oversluiten van een hypotheek is in trek, vooral door de extreem lage hypotheekrente.

Heeft de kluskoorts ook bij u toegeslagen en bent u benieuwd naar uw financiële mogelijkheden? Of overweegt u het oversluiten van uw hypotheek? Neem contact met ons op en wij rekenen het voor u uit.

Verzekeringen, hypotheken en financiële planning

Ontvang vier keer per jaar
onze
belangrijkste tips

Verzekeren en Hypotheken

Financiële planning en advies

Contact

Zwaans staat voor je klaar

Wilt u meer weten over onze aanpak en dienstverlening? Heeft u behoefte aan een deskundig en onafhankelijk advies? Neem dan even contact met ons op. In een persoonlijk gesprek geven wij u graag een nadere toelichting op onze adviesmogelijkheden, diensten en producten.

RMIA_logo_LR_DIAPHypotheek_logo_LR_DIAP
zwaans