Ondersteuning bij zieke werknemers

Een jaar geleden kondigde minister Koolmees van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW) een MKB Verzuim-ontzorgverzekering aan. Deze verzekering biedt voornamelijk kleinere bedrijven (< 25 medewerkers) meer ondersteuning om aan verplichtingen als werkgever te kunnen voldoen bij zieke werknemers. Verzekeraars zijn aan de slag gegaan en hebben een verzuimontzorgverzekering ontwikkeld die voldoet aan de afspraken tussen het Ministerie van SZW, MKB Nederland en het Verbond van Verzekeraars. Wat zit er zoal in zo’n verzekering?

  • re-integratieondersteuning
  • hulp om aan verplichtingen uit de Arbowet en de Wet verbetering Poortwachter te voldoen
  • ondersteuning bij preventie en verkorten ziekteverzuim
  • arbodienstverlening

Benieuwd wat collega-werkgevers regelen op het gebied van ziekteverzuim? Bekijk de website van de Rijksoverheid ‘Hoe werkt Nederland?’ Meer weten over een passende verzuimontzorgverzekering voor uw bedrijf? Wij helpen u graag verder.

Verzekeringen en hypotheken

Ontvang vier keer per jaar
onze
belangrijkste tips

Contact

Zwaans staat voor je klaar!

Wil je meer weten over onze aanpak en dienstverlening? Heb je behoefte aan deskundig en onafhankelijk advies? Neem dan contact met ons op. In een persoonlijk gesprek geven wij je graag uitleg over onze adviesmogelijkheden, diensten en producten.

RMIA_logo_LR_DIAPHypotheek_logo_LR_DIAPlogo B&Z wit_1200x945