Nederland waterland

Nederland en water zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ongeveer een derde van ons land ligt onder de zeespiegel, dus we hebben geleerd ons hierbij aan te passen. Uiteraard is het ene water het andere niet. In de verzekeringswereld kennen we verschillende soorten water die schade kunnen veroorzaken:

– neerslag (zoals regen, hagel, sneeuw)

– indirecte neerslag (zoals overlopen van grachten en sloten)

– leidingwater (bijvoorbeeld uit de centrale verwarming of waterleiding)

 

Uiteraard neemt u als ondernemer maatregelen om waterschade te voorkomen. Ondanks al uw inspanningen, kunt u toch met waterschade te maken krijgen. Vergoeding van de schade hangt onder andere af van:

– of de schade onverwachts is ontstaan

– onderhoud (bijvoorbeeld verstopte afvoer)

– eigen handelen (open raam tijdens een harde regenbui)

 

Er is dekking voor wateroverlast op bijvoorbeeld de gebouwenverzekering, inventarisverzekering, goederen- en voorraadverzekering en de bedrijfsschadeverzekering (voor (financiƫle) schade door stilliggen van het bedrijf). Weten welke verzekeringen op uw situatie van toepassing zijn? Bel ons en wij zoeken het graag voor u uit.

Verzekeringen en hypotheken

Ontvang vier keer per jaar
onze
belangrijkste tips

Contact

Zwaans staat voor je klaar!

Wil je meer weten over onze aanpak en dienstverlening? Heb je behoefte aan deskundig en onafhankelijk advies? Neem dan contact met ons op. In een persoonlijk gesprek geven wij je graag uitleg over onze adviesmogelijkheden, diensten en producten.

RMIA_logo_LR_DIAPHypotheek_logo_LR_DIAPlogo B&Z wit_1200x945