Kunnen we op vakantie deze zomer?

In een nieuwsbrief aan de vooravond van de zomervakantie, mag een bericht over de reisverzekering niet ontbreken. Hier weten wij u normaal gesproken alles over te vertellen. Maar door corona is dat nu lastig. Hoewel er stap voor stap versoepelingen komen, is het de vraag wanneer er weer ruimte is voor (internationaal) toerisme. “Vakantie is vooral afhankelijk van wat corona toelaat”, aldus minister Rutte. En dat terwijl na weken van verplicht thuisblijven, de behoefte aan andere omgevingen steeds groter wordt.

Op het moment van schrijven is voor Nederland bekend gemaakt dat per 1 juli de voorzieningen op campings en vakantieparken opengaan. Verder heeft de Europese Commissie een ’toerismepakket’ gepresenteerd om de EU-landen te helpen de reisbeperkingen geleidelijk op te heffen. Het meest recente nieuws over mogelijkheden voor reizen en vakantie vindt u op Nederlandwereldwijd.nl. Met vragen over uw (doorlopende) reisverzekering en annuleringsverzekering kunt u bij ons terecht.

Verzekeringen en hypotheken

Ontvang vier keer per jaar
onze
belangrijkste tips

Contact

Zwaans staat voor je klaar!

Wil je meer weten over onze aanpak en dienstverlening? Heb je behoefte aan deskundig en onafhankelijk advies? Neem dan contact met ons op. In een persoonlijk gesprek geven wij je graag uitleg over onze adviesmogelijkheden, diensten en producten.

RMIA_logo_LR_DIAPHypotheek_logo_LR_DIAPlogo B&Z wit_1200x945