Kosten uitvaart hoger dan gedacht

Dat prijzen in de winkel omhoog gaan, merkt u dagelijks in uw portemonnee. Maar dat grafkosten stijgen of dat een uitvaart op maat meer kost dan koffie met cake, ziet u pas als er een overlijden is. En bij veel mensen blijken de kosten dan flink tegen te vallen. Dat blijkt uit onderzoek van het NIBUD: Nederlanders onderschatten de kosten van een uitvaart. Volgens berekeningen van de Consumentenbond kost een gemiddelde uitvaart € 7.500,-. Niet een bedrag dat de gemiddelde Nederlander achter de hand heeft. Met een uitvaartverzekering kunt u zich verzekeren voor de kosten van uw uitvaart. Dat is een zorg minder voor uw nabestaanden.

Weten wat er bij een uitvaart komt kijken en wat dat dan kost? Doe de Uitvaartberekenaar van het NIBUD. Kom met de uitslag bij ons langs. Wij zorgen voor een uitvaartverzekering op maat.

Verzekeringen en hypotheken

Ontvang vier keer per jaar
onze
belangrijkste tips

Contact

Zwaans staat voor je klaar!

Wil je meer weten over onze aanpak en dienstverlening? Heb je behoefte aan deskundig en onafhankelijk advies? Neem dan contact met ons op. In een persoonlijk gesprek geven wij je graag uitleg over onze adviesmogelijkheden, diensten en producten.

RMIA_logo_LR_DIAPHypotheek_logo_LR_DIAPlogo B&Z wit_1200x945