Kies jouw zakelijke vervoermiddel

Als ondernemer ben je regelmatig onderweg. Naar een klant, naar een zakelijke afspraak, een product afleveren, etc. ‘Er gaat een heel ander vervoersnetwerk ontstaan’, denkt de ANWB over de ontwikkelingen op het gebied van mobiliteit. Zo wordt er volgens hen vaker gekozen voor elektrisch rijden, omdat dieselauto’s steeds meer geweerd worden uit binnensteden. En kantoren worden anders ingericht met minder parkeerplaatsen vanwege meer hybride werken. Verder blijkt dat deelmobiliteit, waarbij je vervoermiddelen deelt in plaats van ze zelf te bezitten, terrein wint. Dat blijkt uit een onderzoek van de ANWB onder Nederlandse ondernemers. Maar liefst 82% van de respondenten verwacht over te stappen op deelmobiliteit. Hiervan denkt zelfs 25% dat al binnen drie tot vijf jaar te doen.

 

Jouw keuze om van A naar B te komen, zal voor een groot deel afhangen van het soort bedrijf dat je hebt. De ANWB maakte een handige whitepaper ‘Alles wat je wilt weten over zakelijk rijden’. Voor het verzekeren van jouw vervoermiddel kom je natuurlijk naar ons. Wij helpen je met de best passende oplossing.

Verzekeringen en hypotheken

Ontvang vier keer per jaar
onze
belangrijkste tips

Contact

Zwaans staat voor je klaar!

Wil je meer weten over onze aanpak en dienstverlening? Heb je behoefte aan deskundig en onafhankelijk advies? Neem dan contact met ons op. In een persoonlijk gesprek geven wij je graag uitleg over onze adviesmogelijkheden, diensten en producten.

RMIA_logo_LR_DIAPHypotheek_logo_LR_DIAPlogo B&Z wit_1200x945