Is uw schuur goed beveiligd?

Het huis goed beveiligen tegen inbraak is een heel logische keuze. Naast dat u voorkomt dat uw kostbare spullen worden gestolen, geeft het ook een veilig gevoel. Hoe zit dat met uw (vrijstaande) schuur, garage of berging? Ook hierin staan vaak kostbare spullen, zoals elektrische fietsen en gereedschap. De waarde kan al gauw oplopen tot zo’n € 3.000 (Bron: Verbond van Verzekeraars)

 

Toch zijn sloten van schuren vaak zo gebrekkig, dat dieven het binnen een minuut openbreken. Soms zijn schuurdeuren zelfs helemaal niet afgesloten. Dan is het voor de dief wel erg makkelijk uw spullen mee te nemen. Wist u dat de verzekeraar schade vaak niet vergoedt als de schuur niet op slot zit? Zorg dus ook bij schuur, garage en berging voor goed hang- en sluitwerk en gebruik dievenklauwen en anti-inbraakstrips. Naast goede preventiemaatregelen zorgt u uiteraard ook voor een goede verzekering. Daarvoor kunt u bij ons terecht.

Verzekeringen en hypotheken

Ontvang vier keer per jaar
onze
belangrijkste tips

Contact

Zwaans staat voor je klaar!

Wil je meer weten over onze aanpak en dienstverlening? Heb je behoefte aan deskundig en onafhankelijk advies? Neem dan contact met ons op. In een persoonlijk gesprek geven wij je graag uitleg over onze adviesmogelijkheden, diensten en producten.

RMIA_logo_LR_DIAPHypotheek_logo_LR_DIAPlogo B&Z wit_1200x945