Is een robotmaaier automatisch meeverzekerd?

Wist je dat robotmaaiers al bijna dertig jaar bestaan? In de loop van de jaren werden robotmaaiers steeds slimmer. Zo kunnen ze zelfstandig de efficiëntste en snelste maairoutes bepalen en kun je ze bedienen via je telefoon of tablet. Ze maken vrijwel geen geluid en doen al het maaiwerk voor je. Dat scheelt je tijd en moeite. Kies een robot met een ‘bots-sensor’ en je voorkomt zoveel mogelijk dat de maaier schade veroorzaakt aan mensen, dieren, planten of andere objecten.

 

De meeste automatische grasmaaiers zijn voorzien van een beveiligingssysteem. Hiermee kunnen ze niet gebruikt worden zonder de persoonlijke pincode en het basisstation. Hoewel ze dat minder interessant maakt voor diefstal, is dat geen garantie dat ze nooit gestolen zullen worden. Meestal zijn ze via de inboedelverzekering verzekerd tegen diefstal en beschadiging. Dat kan per verzekeraar verschillen. Check daarom de polisvoorwaarden of vraag het bij ons na.

Verzekeringen en hypotheken

Ontvang vier keer per jaar
onze
belangrijkste tips

Contact

Zwaans staat voor je klaar!

Wil je meer weten over onze aanpak en dienstverlening? Heb je behoefte aan deskundig en onafhankelijk advies? Neem dan contact met ons op. In een persoonlijk gesprek geven wij je graag uitleg over onze adviesmogelijkheden, diensten en producten.

RMIA_logo_LR_DIAPHypotheek_logo_LR_DIAPlogo B&Z wit_1200x945