Inflatie: check nu uw verzekeringen

‘Nederlanders gaan gebukt onder hoge vaste lasten en stijgende uitgaven’, blijkt uit het onlangs gepresenteerde Nibud-rapport Rondkomen en betalingsproblemen 2022. De top 4 te laat betaalde rekeningen: 1. zorgverzekering, 2. energierekening, 3. water, 4. huur/hypotheek. En wat dacht u van boodschappen? Een boodschappentas vol is gemiddeld bijna 15% duurder geworden. (Bron: CBS) En het einde is nog niet in zicht. 2023 wordt daarom financieel gezien een spannend jaar.

Om mensen te helpen grip op hun financiën te krijgen, ontwikkelde het Nibud de gratis online training ‘Aan de slag met je geldzaken’. In vijf modules over onder meer administratie, inkomsten, uitgaven en rondkomen geeft het Nibud veel informatie, handige tips, tools en tests.

 

Ook het goed regelen van uw verzekeringen kan geld én gemoedsrust opleveren. Waar kan het goedkoper? Zijn er verzekeringen die aangepast moeten worden? Neem contact met ons op voor een grondige check-up van uw verzekeringspakket.

Verzekeringen en hypotheken

Ontvang vier keer per jaar
onze
belangrijkste tips

Contact

Zwaans staat voor je klaar!

Wil je meer weten over onze aanpak en dienstverlening? Heb je behoefte aan deskundig en onafhankelijk advies? Neem dan contact met ons op. In een persoonlijk gesprek geven wij je graag uitleg over onze adviesmogelijkheden, diensten en producten.

RMIA_logo_LR_DIAPHypotheek_logo_LR_DIAPlogo B&Z wit_1200x945