In welke cyberrisicoklasse valt uw bedrijf?

Het totale aantal cyberaanvallen op bedrijfsnetwerken in Nederland in 2021 was gemiddeld 445 aanvallen per week. Dat is ten opzichte van 2020 een toename van 97%. (Bron ICT Magazine) Het lijkt de prijs die we moeten betalen voor de groeiende afhankelijkheid van technologie in ons dagelijkse leven. Hackers vallen een bedrijf aan met als doel toegang te krijgen tot inloggegevens of andere gevoelige informatie. Die gestolen gegevens verkopen ze door, gebruiken ze om af te persen of om geld van uw rekening te halen.

 

Voor ondernemers is bescherming tegen cybercriminaliteit een must. Om ondernemers hierbij te helpen ontwikkelden instanties zoals MKB-Nederland, de Nationale Politie, Verbond van Verzekeraars en Ministerie van EZK samen met het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV) de Risicoklassenindeling Digitale Veiligheid. Dit is een onafhankelijk en objectief risicomodel waarmee u voor uw bedrijf de kans op een cyberincident en de gevolgen daarvan kunt inschatten. Wilt u meer weten over een cyberverzekering, dan kunt u bij ons terecht.

Verzekeringen en hypotheken

Ontvang vier keer per jaar
onze
belangrijkste tips

Contact

Zwaans staat voor je klaar!

Wil je meer weten over onze aanpak en dienstverlening? Heb je behoefte aan deskundig en onafhankelijk advies? Neem dan contact met ons op. In een persoonlijk gesprek geven wij je graag uitleg over onze adviesmogelijkheden, diensten en producten.

RMIA_logo_LR_DIAPHypotheek_logo_LR_DIAPlogo B&Z wit_1200x945