In huis, uit huis

Bent u graag bezig met sport en hobby’s en heeft u daarvoor dure sport- en recreatiespullen aangeschaft? Heeft u er weleens bij stilgestaan dat deze dingen vaak wel verzekerd zijn als het thuis veilig in de kast ligt (inboedelverzekering), maar buitenshuis niet? Soms zit er standaard een heel beperkte dekking voor spullen buitenshuis op uw inboedelverzekering. Deze is vaak niet toereikend voor schade ontstaan buiten uw huis. Dat geldt ook voor een reisverzekering. Denk hierbij aan een duikuitrusting, surfplank, hengelsportbenodigdheden, kampeerspullen, golftas en clubs, maar ook uw muziekinstrument en foto- of filmcamera.

Toch is het mogelijk om vrijwel alle aan sport en hobby gerelateerde eigendommen ook bij gebruik buiten uw huis te verzekeren. Vraag ons naar de beste oplossing. Dan kunt u met een gerust gevoel met uw spullen op pad.

Verzekeringen en hypotheken

Ontvang vier keer per jaar
onze
belangrijkste tips

Contact

Zwaans staat voor je klaar!

Wil je meer weten over onze aanpak en dienstverlening? Heb je behoefte aan deskundig en onafhankelijk advies? Neem dan contact met ons op. In een persoonlijk gesprek geven wij je graag uitleg over onze adviesmogelijkheden, diensten en producten.

RMIA_logo_LR_DIAPHypotheek_logo_LR_DIAPlogo B&Z wit_1200x945