Ik wens je veel personeel!

Kent u de uitdrukking? Iemand veel personeel wensen, zou zoiets betekenen als ze veel zorgen en ellende toewensen. Het hebben van personeel geeft zeker een heel andere dimensie aan het ondernemen. U bent verantwoordelijk voor uw werknemers en moet dus inderdaad het een en ander voor ze regelen. Maar als u het goed aanpakt, valt al die ellende wel mee! Zeker als u onze hulp inschakelt. Zo is het onder andere belangrijk de verzekeringen voor bedrijfsaansprakelijkheid, bedrijfsschade, ziekteverzuim en het WAO-gat goed onder de loep te nemen.

Dat geldt ook voor een collectieve ongevallenverzekering. Deze keert een vergoeding uit bij overlijden en blijvende invaliditeit als uw werknemer een ongeval krijgt. Steeds vaker worden werkgevers binnen cao’s verplicht gesteld om dit goed te regelen. Het getuigt in ieder geval van goed ondernemerschap volgens de wet. En het is een aantrekkelijk secundaire arbeidsvoorwaarde.

Heeft u personeel? Of staat u op het punt uw eerste personeelslid aan te nemen? Neem contact met ons op en wij helpen u ‘ellende’ te voorkomen of goed te verzekeren. Dan kunt u zich richten op de leuke kanten van een goed werkgever zijn.

Verzekeringen en hypotheken

Ontvang vier keer per jaar
onze
belangrijkste tips

Contact

Zwaans staat voor je klaar!

Wil je meer weten over onze aanpak en dienstverlening? Heb je behoefte aan deskundig en onafhankelijk advies? Neem dan contact met ons op. In een persoonlijk gesprek geven wij je graag uitleg over onze adviesmogelijkheden, diensten en producten.

RMIA_logo_LR_DIAPHypotheek_logo_LR_DIAPlogo B&Z wit_1200x945