Hybride werken

Minder druk op het wegennet en het openbaar vervoer en lagere uitstoot van schadelijke stoffen. Dat waren vóór de corona-uitbraak belangrijke redenen voor de overheid om thuiswerken te stimuleren. Werkend Nederland liep er niet echt warm voor. Tijdens de coronamaatregelen bleek het veel werknemers toch goed te bevallen. Inmiddels is het advies van het kabinet, om als het kan thuis te werken, ingetrokken. In plaats van volledig terug naar de pre-corona situatie, overwegen veel werkgevers het hybride werken: een combinatie van thuiswerken en werken op kantoor.

Onderzoek wijst uit dat werknemers door het thuiswerken productiever zijn geworden, ze ervaren meer werkplezier en het niet-reizen draagt bij aan een beter milieu. Nadelen zijn er ook: het risico van een verstoorde werk-privébalans, gebrek aan sociaal contact met collega’s en het overgaan naar een aangepaste organisatiestructuur. Onveranderd gelden de regels van de Arbowet, of werknemers nu thuis of op kantoor werken. (Bron: mkb servicedesk)

Heeft u werknemers die nu al hybride werken, of overweegt u dat?
Wij helpen u graag met verzekeringsoplossingen voor hun thuiswerkplek.

Verzekeringen en hypotheken

Ontvang vier keer per jaar
onze
belangrijkste tips

Contact

Zwaans staat voor je klaar!

Wil je meer weten over onze aanpak en dienstverlening? Heb je behoefte aan deskundig en onafhankelijk advies? Neem dan contact met ons op. In een persoonlijk gesprek geven wij je graag uitleg over onze adviesmogelijkheden, diensten en producten.

RMIA_logo_LR_DIAPHypotheek_logo_LR_DIAPlogo B&Z wit_1200x945