Huren in bedrijfsverzamelgebouw

Als kleine ondernemer kunt u bijvoorbeeld vanuit huis werken of een kantoorpand kopen. Bent u voor het een te groot en voor het ander te klein? Dan is er nog een derde optie: werkruimte huren in een bedrijfsverzamelgebouw. Het voordeel is dat gas, water en elektra geregeld zijn. Vaak is ook de receptie/telefooncentrale, schoonmaak, postverwerking en wifi centraal georganiseerd. Bovendien kunt u met mede-ondernemers netwerken, zowel zakelijk als voor de gezelligheid. Maar hoe zit het met de verzekeringen?

Net zoals u een woning zou huren geldt bij het huren van een bedrijfsruimte het huurdersbelang. Hieronder vallen veranderingen en uitbreidingen die u zelf heeft betaald (dus ook als u ze heeft overgenomen van de vorige huurder). Denk hierbij aan een parketvloer, keukenvoorzieningen of schilderwerk. Dit valt niet altijd volledig onder de opstalverzekering van de verhuurder. Dus dit moet u zelf verzekeren. Net zoals uw kantoormeubilair en -apparaten en eventuele voorraad. Overweegt u huur of huurt u al in een bedrijfsverzamelgebouw? Wij helpen u met de passende oplossingen voor uw bedrijfsspecifieke situatie.

Verzekeringen en hypotheken

Ontvang vier keer per jaar
onze
belangrijkste tips

Contact

Zwaans staat voor je klaar!

Wil je meer weten over onze aanpak en dienstverlening? Heb je behoefte aan deskundig en onafhankelijk advies? Neem dan contact met ons op. In een persoonlijk gesprek geven wij je graag uitleg over onze adviesmogelijkheden, diensten en producten.

RMIA_logo_LR_DIAPHypotheek_logo_LR_DIAPlogo B&Z wit_1200x945