Hulp bij juridische conflicten

Of u nou zzp’er of eigenaar van een groot bedrijf bent, als ondernemer loopt u juridische risico’s. Denk aan conflicten met klanten, leveranciers, personeel of overheid. En ook aan het verhalen van materiële- of letselschade en aan problemen bij arbeidsrecht of sociale wetgeving. Sommige voorvallen kunt u best zelf oplossen. Maar wat als het ingewikkelder wordt en er bijvoorbeeld een gang naar de rechtbank aan te pas komt? Dan kan een zakelijke rechtsbijstandverzekering uitkomst bieden. De premie wordt onder andere gebaseerd op de grootte van uw bedrijf, aantal werknemers, hoogte van de omzet en de aard van uw onderneming. U bent verzekerd van advies en ondersteuning van juristen en hulp bij incassoproblemen. (Voorwaarden verschillen per verzekeraar.)

Het is verstandig eens te bedenken welke juridische risico’s er zijn voor uw bedrijf, welke hulp u nodig heeft en wat uw ondernemersaansprakelijkheden zijn. Neem hiervoor contact met ons op, zodat u goed geïnformeerd kunt beslissen of een rechtsbijstandverzekering iets voor u is.

Verzekeringen en hypotheken

Ontvang vier keer per jaar
onze
belangrijkste tips

Contact

Zwaans staat voor je klaar!

Wil je meer weten over onze aanpak en dienstverlening? Heb je behoefte aan deskundig en onafhankelijk advies? Neem dan contact met ons op. In een persoonlijk gesprek geven wij je graag uitleg over onze adviesmogelijkheden, diensten en producten.

RMIA_logo_LR_DIAPHypotheek_logo_LR_DIAPlogo B&Z wit_1200x945