Hobby of bedrijf?

‘U wilt bijverdienen naast uw parttimebaan, pensioen of studie. Of u heeft een goed idee waar u eerst maar eens klein mee wilt beginnen. Waar ligt dan de grens tussen een hobby en een bedrijf?’ Hiermee begint het webinar van Ondernemersplein van de Kamer van Koophandel en de overheid. Het gaat onder andere in op het kiezen van de juiste rechtsvorm, gevolgen voor de inkomstenbelasting en het beperken van ondernemersrisico’s. Verder geeft het inzicht in wat het (parttime) ondernemerschap inhoudt en welke zaken u moet regelen om aan de slag te gaan.

 

Voor de effecten op uw verzekeringen komt u natuurlijk even bij ons langs. Of u nu kleinschalig wilt beginnen of juist wilt uitbreiden. Of misschien zelfs van uw hobby uw hoofdinkomen wilt maken. Wij stemmen uw particuliere en zakelijke verzekeringen op elkaar af, zodat uw verzekeringspakket geen overlappingen en geen hiaten heeft.

Verzekeringen en hypotheken

Ontvang vier keer per jaar
onze
belangrijkste tips

Contact

Zwaans staat voor je klaar!

Wil je meer weten over onze aanpak en dienstverlening? Heb je behoefte aan deskundig en onafhankelijk advies? Neem dan contact met ons op. In een persoonlijk gesprek geven wij je graag uitleg over onze adviesmogelijkheden, diensten en producten.

RMIA_logo_LR_DIAPHypotheek_logo_LR_DIAPlogo B&Z wit_1200x945