Geldt aflossingsblij ook voor mij?

Behoort u tot de ruim 1 miljoen Nederlanders met een aflossingsvrije hypotheek (Bron: Nederlandse Bank)? Dan profiteert u ook van de voordelen van deze hypotheekvorm: lage maandlasten en hoge hypotheekrenteaftrek. Nadeel is dat er aan het eind van de looptijd nog schuld is. Heeft u op dat moment lagere inkomsten en/of gebrek aan kapitaal, dan kunt u in de problemen komen. Daarom startte de Nederlandse Vereniging van Banken (NVB) een bewustwordingscampagne: ‘Word ook aflossingsblij!’

Het doel mensen bewust te maken van hun financiële situatie juichen wij toe. Maar het woord ‘aflossingsblij’ doet vermoeden dat het beter is uw hypotheek tussentijds af te lossen. Dat is niet voor iedereen een goede oplossing. Uw persoonlijke situatie (huis, gezin, inkomen) en wensen voor de toekomst bepalen wat voor u de beste keuze is. Zie de actie van de NVB daarom als een herinnering. En neem vervolgens contact met ons op om uw aflossingsvrije hypotheek onder de loep te nemen. Wij helpen u graag verder.

Verzekeringen en hypotheken

Ontvang vier keer per jaar
onze
belangrijkste tips

Contact

Zwaans staat voor je klaar!

Wil je meer weten over onze aanpak en dienstverlening? Heb je behoefte aan deskundig en onafhankelijk advies? Neem dan contact met ons op. In een persoonlijk gesprek geven wij je graag uitleg over onze adviesmogelijkheden, diensten en producten.

RMIA_logo_LR_DIAPHypotheek_logo_LR_DIAPlogo B&Z wit_1200x945