Geld lenen voor 65-plussers

Het aandeel 65-plussers stijgt van circa 20% nu naar 25% rond 2040. Dit komt onder meer door de naoorlogse geboortegolf, het grote aantal geboorten in de jaren zestig en de stijgende levensduur. Senioren zijn meer dan voorheen fitter en leiden een actief leven. Logisch dat de behoefte om geld te lenen niet stopt op je 65ste. Geldverstrekkers springen hierop in met de zogenoemde seniorenlening. Deze is af te sluiten tot 74-jarige leeftijd en moet vaak in een kortere periode terugbetaald worden dan iemand die nog wat jonger is. Om het maandbedrag betaalbaar te houden, is het maximale leenbedrag meestal wat lager.

Overlijdt u voor de lening is afbetaald, dan wordt het geld verhaald op uw nabestaanden. Om dat te voorkomen is een overlijdensrisicoverzekering een goede oplossing. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

 

Verzekeringen en hypotheken

Ontvang vier keer per jaar
onze
belangrijkste tips

Contact

Zwaans staat voor je klaar!

Wil je meer weten over onze aanpak en dienstverlening? Heb je behoefte aan deskundig en onafhankelijk advies? Neem dan contact met ons op. In een persoonlijk gesprek geven wij je graag uitleg over onze adviesmogelijkheden, diensten en producten.

RMIA_logo_LR_DIAPHypotheek_logo_LR_DIAPlogo B&Z wit_1200x945