Geld lenen voor 65-plussers

Het aandeel 65-plussers stijgt van circa 20% nu naar 25% rond 2040. Dit komt onder meer door de naoorlogse geboortegolf, het grote aantal geboorten in de jaren zestig en de stijgende levensduur. Senioren zijn meer dan voorheen fitter en leiden een actief leven. Logisch dat de behoefte om geld te lenen niet stopt op je 65ste. Geldverstrekkers springen hierop in met de zogenoemde seniorenlening. Deze is af te sluiten tot 74-jarige leeftijd en moet vaak in een kortere periode terugbetaald worden dan iemand die nog wat jonger is. Om het maandbedrag betaalbaar te houden, is het maximale leenbedrag meestal wat lager.

Overlijdt u voor de lening is afbetaald, dan wordt het geld verhaald op uw nabestaanden. Om dat te voorkomen is een overlijdensrisicoverzekering een goede oplossing. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

 

Verzekeringen, hypotheken en financiële planning

Ontvang vier keer per jaar
onze
belangrijkste tips

Verzekeren en Hypotheken

Financiële planning en advies

Contact

Zwaans staat voor je klaar

Wilt u meer weten over onze aanpak en dienstverlening? Heeft u behoefte aan een deskundig en onafhankelijk advies? Neem dan even contact met ons op. In een persoonlijk gesprek geven wij u graag een nadere toelichting op onze adviesmogelijkheden, diensten en producten.

RMIA_logo_LR_DIAPHypotheek_logo_LR_DIAP
zwaans