Financiering verduurzamen woning

Nederland staat voor een grote opgave om de doelen van het VN-Klimaatakkoord te behalen. De overheid neemt daarom allerlei maatregelen waaronder het stimuleren van woningeigenaren hun woning te verduurzamen. Bij verduurzamen van een woning wordt de woning zodanig ingericht dat het energieverbruik beperkt is. Daarmee is de impact van de woning op het milieu zo klein mogelijk. Dat kan met bijvoorbeeld vloer-, spouwmuur- en dakisolatie, zonnepanelen en een warmtepomp.

 

Die stimulans door de overheid bestaat uit tal van regelingen en subsidies waardoor verduurzaming ook voor u interessant kan zijn. Niet alleen draagt u bij aan de klimaatdoelstellingen, uw huis wordt meer waard als het energielabel A heeft en u bespaart op uw energiekosten. Kijk eens op de site van Milieu Centraal voor uitgebreide informatie over de verschillende energiebesparende maatregelen. Voor bekostigen van de aanpassingen kunt u denken aan een financiering met uw bestaande of een extra hypotheek of het afsluiten van een lening. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Verzekeringen en hypotheken

Ontvang vier keer per jaar
onze
belangrijkste tips

Contact

Zwaans staat voor je klaar!

Wil je meer weten over onze aanpak en dienstverlening? Heb je behoefte aan deskundig en onafhankelijk advies? Neem dan contact met ons op. In een persoonlijk gesprek geven wij je graag uitleg over onze adviesmogelijkheden, diensten en producten.

RMIA_logo_LR_DIAPHypotheek_logo_LR_DIAPlogo B&Z wit_1200x945