Emissieloos bouwmaterieel

‘Voor een toekomstbestendige bouwsector die minder stikstof uitstoot, is verduurzaming van bouwmachines en bouwlogistiek essentieel’, vindt het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. Daarom introduceerden zij een subsidieregeling om werkmaterieel in de bouw te verduurzamen. Met de Subsidieregeling Schoon en Emissieloos Bouwmaterieel (SSEB) kunnen bouwondernemers subsidie krijgen voor aanschaf van of ombouw naar emissieloos bouwmateriaal en voor een project praktijkervaring of technische ontwikkeling voor innovatieve oplossingen. Weten of u in aanmerking komt? Check de website van de overheid.

 

Al dan niet emissieloos werkmaterieel in de bouw, maar ook in transportbedrijven, productiebedrijven, in de groenvoorziening en in het grondverzet, is te verzekeren met de werkmaterieelverzekering. Ook als u een kleine ondernemer bent met bijvoorbeeld maar één heftruck, is een verzekering noodzakelijk. Het is namelijk wettelijk gezien een motorrijtuig en valt dus onder de Wet aansprakelijkheidsverzekering motorrijtuigen (WAM). De verplichte WA-verzekering kunt u uitbreiden met beperkt of volledig casco en aanvullingen dekkingen tegen bijvoorbeeld graafschade aan kabels en leidingen of schade met of door lading. De beste passende oplossing regelt u bij ons.

Verzekeringen, hypotheken en financiële planning

Ontvang vier keer per jaar
onze
belangrijkste tips

Verzekeren en Hypotheken

Financiële planning en advies

Contact

Zwaans staat voor je klaar!

Wil je meer weten over onze aanpak en dienstverlening? Heb je behoefte aan deskundig en onafhankelijk advies? Neem dan contact met ons op. In een persoonlijk gesprek geven wij je graag uitleg over onze adviesmogelijkheden, diensten en producten.

RMIA_logo_LR_DIAPHypotheek_logo_LR_DIAPlogo B&Z wit_1200x945