Eerder met pensioen met overwaarde huis

Denkt u erover eerder met pensioen te gaan dan uw AOW-leeftijd? Uit cijfers van het Centraal Bureau voor Statistiek (CBS) blijkt dat bij 80% van de huiseigenaren de waarde van hun woning hoger is dan de hypotheekschuld. Als dat ook bij u het geval is, zou u de overwaarde kunnen gebruiken om vervroegd te stoppen met werken. Uiteraard heeft deze beslissing financiƫle gevolgen. U kunt dat berekenen met mijnpensioenoverzicht.nl. Met uw bevindingen kunt u contact opnemen met uw pensioenuitvoerder om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

 

Heeft u op een andere manier inkomen voor later opgebouwd (lijfrente, bankspaarproducten, etc.)? Neem contact met ons op en we maken een totaalplaatje van uw verwachte inkomsten en uitgaven. Zo krijgt u een goed beeld van uw mogelijkheden en kunt u een weloverwogen beslissing maken.

Verzekeringen en hypotheken

Ontvang vier keer per jaar
onze
belangrijkste tips

Contact

Zwaans staat voor je klaar!

Wil je meer weten over onze aanpak en dienstverlening? Heb je behoefte aan deskundig en onafhankelijk advies? Neem dan contact met ons op. In een persoonlijk gesprek geven wij je graag uitleg over onze adviesmogelijkheden, diensten en producten.

RMIA_logo_LR_DIAPHypotheek_logo_LR_DIAPlogo B&Z wit_1200x945