Eén financieel kloppende puzzel

Welk type ondernemer bent u? Lopen werk en privé bij u door elkaar? Of houdt u het juist strikt gescheiden? U kiest voor die combinatie van werk en privé waar u zich het prettigste bij voelt. Wat betreft verzekeringen en financieringen is het verstandig zakelijk en privé goed op elkaar af te stemmen. Waarom? Gebeurtenissen in en plannen voor uw bedrijf en thuis hebben effect op elkaar. Stel dat u arbeidsongeschikt wordt. Hoe zet u dan uw bedrijf voort en zorgt u voor inkomen voor uw gezin? Of u wilt misschien een nieuw bedrijfspand en uitbreiding van uw afzetgebied. Wat betekent dat voor uw woonhuis en plannen voor een wereldreis?

In de meest ideale situatie vormen al uw financiële producten één grote kloppende puzzel. Daarvoor brengen wij uw bedrijfs- en privésituatie in kaart en kijken naar uw ambities en toekomstplannen. Daarna analyseren we de daarbij bijbehorende risico’s en (financiële) gevolgen. Samen met u stellen we een pakket van verzekeringen en financiële producten op. Belt u ons voor een afspraak?

Verzekeringen en hypotheken

Ontvang vier keer per jaar
onze
belangrijkste tips

Contact

Zwaans staat voor je klaar!

Wil je meer weten over onze aanpak en dienstverlening? Heb je behoefte aan deskundig en onafhankelijk advies? Neem dan contact met ons op. In een persoonlijk gesprek geven wij je graag uitleg over onze adviesmogelijkheden, diensten en producten.

RMIA_logo_LR_DIAPHypotheek_logo_LR_DIAPlogo B&Z wit_1200x945