Digitale veiligheid

Kunt u zich nog een wereld zonder internet voorstellen? We gebruiken het om informatie op te zoeken, e-mails te sturen, voor vermaak en voor het werk. Dat doen we op de computer en op mobiele apparaten zoals smartphones en tablets. Digitaal actief zijn brengt ook gevaar met zich mee. Online criminaliteit of cybercrime neemt toe, omdat we steeds meer en vaker online zijn.

Kent u de digitale risico’s en weet u hoe u ze kunt beperken? Hoe gaat u om met online privacy en veilig gebruik van wifi? Wat doet u wel en niet op social media? Hoe herkent u een nepmail? Hoe kunt u veilig telebankieren? Antwoord op deze vragen vindt u op Veiliginternetten.nl, een gezamenlijk initiatief van onder andere het ministerie Veiligheid en Justitie en het Nationaal Cyber Security Centrum. Het is zoals zij zelf zeggen ‘een website waar mensen tips, tricks en praktische stap voor stap uitleg kunnen vinden over wat zij kunnen doen en laten om veilig te internetten’.

Neem voor meer informatie over verzekeringen tegen cybercrime contact met ons op.

Verzekeringen en hypotheken

Ontvang vier keer per jaar
onze
belangrijkste tips

Contact

Zwaans staat voor je klaar!

Wil je meer weten over onze aanpak en dienstverlening? Heb je behoefte aan deskundig en onafhankelijk advies? Neem dan contact met ons op. In een persoonlijk gesprek geven wij je graag uitleg over onze adviesmogelijkheden, diensten en producten.

RMIA_logo_LR_DIAPHypotheek_logo_LR_DIAPlogo B&Z wit_1200x945