Digitale deur op slot voor cyberdieven

‘De kans dat criminelen bij je bedrijfspand inbreken wordt kleiner, maar de kans dat ze je systemen kraken wordt groter. Toch onderneemt een kwart van de kleine bedrijven geen actie om zich digitaal te beveiligen. Jammer, want er zijn ook eenvoudige maatregelen waarmee je cyberveiligheid direct aanpakt.’ Dit meldt de Kamer van Koophandel die samen met het Digital Trust Center optrekt om ondernemers te helpen bouwen aan hun cyberweerbaarheid.

 

Met steeds meer apparaten verbonden met het internet, heeft de cybercrimineel meer mogelijkheden bij uw gegevens te komen. Zeker als u geen antivirusprogramma en firewall gebruikt, onbeveiligde wifi gebruikt, met te oude software werkt en geen back-ups maakt. In het magazine ‘Klik hier’ vindt u onder andere een wachtwoorden do’s en don’ts, een kennisquiz om uw kennis over cyberveiligheid te testen en veel tips om de digitale inbreker buiten de digitale deur te houden. Voor meer informatie over cybercrimeverzekeringen, kunt u contact met ons opnemen.

Verzekeringen en hypotheken

Ontvang vier keer per jaar
onze
belangrijkste tips

Contact

Zwaans staat voor je klaar!

Wil je meer weten over onze aanpak en dienstverlening? Heb je behoefte aan deskundig en onafhankelijk advies? Neem dan contact met ons op. In een persoonlijk gesprek geven wij je graag uitleg over onze adviesmogelijkheden, diensten en producten.

RMIA_logo_LR_DIAPHypotheek_logo_LR_DIAPlogo B&Z wit_1200x945