Digitaal factureren

Sinds we steeds meer online en digitaal werken, wordt een papierloos kantoor als dé toekomst gezien. Digitalisering van processen, cloud computing en zakelijke software zorgen ervoor makkelijker en veiliger zonder papier te kunnen werken. Kleine bedrijven blijken vaak minder ver met digitalisering dan grote bedrijven. Van de Nederlandse bedrijven van twee tot vijftig werknemers is 36% niet of nauwelijks gedigitaliseerd. Dit blijkt uit het rapport ‘ICT, kennis en economie 2019’ van het CBS. Hierin staat ook dat bijna een kwart van de Nederlandse bedrijven e-facturen verstuurt.

De digitale factuur of e-invoice heeft voordelen zoals snelle verwerking, minder kans op fouten en papierbesparing. Voor de meeste bedrijven zijn de vermindering in directe kosten van briefpapier, verzendkosten en arbeidsinzet doorslaggevend. Hoe verstuurt u facturen? Twijfelt u nog of u met digitaal factureren tijd en geld kunt besparen? Kijk voor meer informatie op Forum e-Factureren. Voor hulp bij uitblijven van betaling van uw facturen kan een kredietverzekering of een rechtsbijstandverzekering uitkomst bieden. Neem voor informatie hierover contact met ons op.

 

Verzekeringen en hypotheken

Ontvang vier keer per jaar
onze
belangrijkste tips

Contact

Zwaans staat voor je klaar!

Wil je meer weten over onze aanpak en dienstverlening? Heb je behoefte aan deskundig en onafhankelijk advies? Neem dan contact met ons op. In een persoonlijk gesprek geven wij je graag uitleg over onze adviesmogelijkheden, diensten en producten.

RMIA_logo_LR_DIAPHypotheek_logo_LR_DIAPlogo B&Z wit_1200x945