Diefstal: minder auto’s, meer scooters

Het aantal autodiefstallen in Nederland neemt af. Auto’s blijken steeds moeilijker te stelen in tegenstelling tot brommers en scooters. Daarvan is het aantal diefstallen dan ook toegenomen. Vooral in de grote steden. (Bron: liv.nl) Dieven zetten ze op een aanhangwagen of in een busje en nemen later alle tijd om het slot open te breken. Binnen parkeren in schuur, stalling of box is het beste. Als u buiten parkeert, is het belangrijk om het slot van uw scooter altijd ergens aan vast te maken, zoals een hek, paal of fietsenrek.

Een verzekeraar stelt vaak eisen aan het scooterslot om voor de diefstaldekking in aanmerking te komen. U kunt ook een alarmsysteem installeren of uw scooter laten registreren met elektronische merktekens. Daarmee kan de politie uw gestolen scooter sneller opsporen. Bovendien geven sommige verzekeraars daarvoor een korting op de premie. Neem contact met ons op en wij helpen u graag met een passende verzekering en beveiliging van uw scooter.

 

Verzekeringen, hypotheken en financiële planning

Ontvang vier keer per jaar
onze
belangrijkste tips

Verzekeren en Hypotheken

Financiële planning en advies

Contact

Zwaans staat voor je klaar!

Wil je meer weten over onze aanpak en dienstverlening? Heb je behoefte aan deskundig en onafhankelijk advies? Neem dan contact met ons op. In een persoonlijk gesprek geven wij je graag uitleg over onze adviesmogelijkheden, diensten en producten.

RMIA_logo_LR_DIAPHypotheek_logo_LR_DIAPlogo B&Z wit_1200x945