December in Nederland: Sinterklaas, Kerstmis, zorgverzekering

Jaarlijks terugkerende decemberzorgen. Moet Piet zwart of niet? Wat doen we met Kerstmis? Moeten we overstappen naar een andere zorgverzekering? Met de eerste twee vragen kunnen wij u niet helpen. Met de derde wel. Wat verandert er vanaf 1 januari 2019?
 In basispakket: Gecombineerde Leefstijl Interventie (GLI, verwerven en behouden van een gezonde leefstijl), ruimere vergoeding zittend ziekenvervoer en oefentherapie bij COPD vanaf de eerste behandeling.
 Uit basispakket: paracetamol, vitaminen en mineralen die ook zonder recept bij apotheek of drogist te verkrijgen zijn.
 Verplicht eigen risico: blijft € 385.
 Premie: gemiddelde stijging € 80 op jaarbasis (bron: Consumentenbond)

Voor veel mensen is een lagere premie bij een andere verzekeraar reden om over te stappen. Wij adviseren naast premie ook het vergoedingenpakket in uw overwegingen mee te nemen. Wat heeft u wel of niet nodig? Een passende zorgverzekering hangt niet alleen af van gezondheid, maar ook van persoonlijke zaken als gezinsuitbreiding of een operatie of een (nieuw) hoortoestel. Hulp nodig? U weet ons te vinden!

Verzekeringen en hypotheken

Ontvang vier keer per jaar
onze
belangrijkste tips

Contact

Zwaans staat voor je klaar!

Wil je meer weten over onze aanpak en dienstverlening? Heb je behoefte aan deskundig en onafhankelijk advies? Neem dan contact met ons op. In een persoonlijk gesprek geven wij je graag uitleg over onze adviesmogelijkheden, diensten en producten.

RMIA_logo_LR_DIAPHypotheek_logo_LR_DIAPlogo B&Z wit_1200x945