De gemiddelde zzp’er bestaat niet

Zzp’ers zijn er in alle soorten en maten en werken in vrijwel iedere bedrijfstak. De ‘gemiddelde zzp’er’ bestaat niet en daarom is er dus ook geen ‘one size fits all’ standaardpakket aan financiële producten. Een kapper of schoonheidsspecialiste heeft immers met heel andere risico’s en uitdagingen te maken dan een fysiotherapeut, grafisch vormgever of timmerman. Kijken we naar die laatste dan is bijvoorbeeld een goede verzekering voor zijn bestelbus én voor al het waardevolle gereedschap dat erin ligt een vereiste. Een grafisch vormgever is afhankelijk van een goede computer met up-to-date software en opslag voor het gemaakte werk. Een risico waar elke zzp’er rekening mee moet houden is het wegvallen van het inkomen door ziekte, arbeidsongeschiktheid of overlijden.

Nederland telde in 2020 1,1 miljoen mensen met een hoofdbaan als zzp’er (bron: CBS). Bent u een van hen? Uw persoonlijke omstandigheden en uw werksituatie maken u uniek. Wij helpen u graag met bijbehorende verzekerings- en financieringsoplossingen.

Verzekeringen en hypotheken

Ontvang vier keer per jaar
onze
belangrijkste tips

Contact

Zwaans staat voor je klaar!

Wil je meer weten over onze aanpak en dienstverlening? Heb je behoefte aan deskundig en onafhankelijk advies? Neem dan contact met ons op. In een persoonlijk gesprek geven wij je graag uitleg over onze adviesmogelijkheden, diensten en producten.

RMIA_logo_LR_DIAPHypotheek_logo_LR_DIAPlogo B&Z wit_1200x945