De gemiddelde zzp’er bestaat niet

Zzp’ers zijn er in alle soorten en maten en werken in vrijwel iedere bedrijfstak. De ‘gemiddelde zzp’er’ bestaat niet en daarom is er dus ook geen ‘one size fits all’ standaardpakket aan financiële producten. Een kapper of schoonheidsspecialiste heeft immers met heel andere risico’s en uitdagingen te maken dan een fysiotherapeut, grafisch vormgever of timmerman. Kijken we naar die laatste dan is bijvoorbeeld een goede verzekering voor zijn bestelbus én voor al het waardevolle gereedschap dat erin ligt een vereiste. Een grafisch vormgever is afhankelijk van een goede computer met up-to-date software en opslag voor het gemaakte werk. Een risico waar elke zzp’er rekening mee moet houden is het wegvallen van het inkomen door ziekte, arbeidsongeschiktheid of overlijden.

Nederland telde in 2020 1,1 miljoen mensen met een hoofdbaan als zzp’er (bron: CBS). Bent u een van hen? Uw persoonlijke omstandigheden en uw werksituatie maken u uniek. Wij helpen u graag met bijbehorende verzekerings- en financieringsoplossingen.

Verzekeringen, hypotheken en financiële planning

Ontvang acht keer per jaar
onze
belangrijkste tips

Verzekeren en Hypotheken

Financiële planning en advies

Contact

Zwaans staat voor je klaar

Wilt u meer weten over onze aanpak en dienstverlening? Heeft u behoefte aan een deskundig en onafhankelijk advies? Neem dan even contact met ons op. In een persoonlijk gesprek geven wij u graag een nadere toelichting op onze adviesmogelijkheden, diensten en producten.

RMIA_logo_LR_DIAPHypotheek_logo_LR_DIAP
zwaans