Creatief ondernemen

De coronamaatregelen treffen het ene bedrijf harder dan het andere. Ondernemers in de horeca-, cultuur- en evenementensector hebben het zwaar, net als winkeliers en mensen met contactberoepen. Supermarkten en bezorgdiensten daarentegen noteren grote omzetstijgingen. Corona dwingt ondernemers creatief om te gaan met de mogelijkheden binnen hun sector. Zo besluiten winkeliers die dat anders nooit doen nu bestelde producten met hun privéauto bij hun klant thuis af te geven. Een mooi initiatief, maar de activiteit ‘bezorgen’ is niet standaard verzekerd op particuliere autoverzekeringen. Dat betekent dat schade ontstaan tijdens een bezorgrit voor een verzekeraar aanleiding kan zijn niet tot vergoeding over te gaan.

Heeft u ook andere manieren gevonden om omzet te creëren binnen uw bedrijf? Dit kan effect hebben op uw (bedrijfs)verzekeringen. Het is verstandig even te checken of gewijzigde of aanvullende activiteiten voldoende gedekt zijn. Neem contact met ons op en wij kijken het samen met u na.

Verzekeringen, hypotheken en financiële planning

Ontvang vier keer per jaar
onze
belangrijkste tips

Verzekeren en Hypotheken

Financiële planning en advies

Contact

Zwaans staat voor je klaar!

Wil je meer weten over onze aanpak en dienstverlening? Heb je behoefte aan deskundig en onafhankelijk advies? Neem dan contact met ons op. In een persoonlijk gesprek geven wij je graag uitleg over onze adviesmogelijkheden, diensten en producten.

RMIA_logo_LR_DIAPHypotheek_logo_LR_DIAPlogo B&Z wit_1200x945