Coronaregels op reis

Het gaat voorzichtig de goede kant op met de coronacijfers, aldus Mark Rutte op de persconferentie van 11 mei. Daarom besloot het kabinet dat vanaf 15 mei reizen naar landen met een laag besmettingsniveau weer mogelijk zijn. De rijksoverheid geeft wel aan dat ‘landen met een groen of geel reisadvies zelf kunnen besluiten om reisbeperkingen af te kondigen voor reizigers uit Nederland. Denk aan een coronatest of quarantaineplicht bij aankomst.’ De reisadviezen zijn te vinden op de website wijsopreis.nl en in de reisapp van het ministerie.

Corona heeft ook gevolgen voor uw reis- en annuleringsverzekering. Zijn kosten die u moet maken als u tijdens een opleving van het virus langer op uw reisbestemming moet blijven gedekt? Krijgt u kosten terug voor het annuleren van een reis omdat u positief bent getest? Voor deze en andere vragen over uw reis- en annuleringsverzekering kunt u uiteraard bij ons terecht.

Verzekeringen, hypotheken en financiële planning

Ontvang acht keer per jaar
onze
belangrijkste tips

Verzekeren en Hypotheken

Financiële planning en advies

Contact

Zwaans staat voor je klaar

Wilt u meer weten over onze aanpak en dienstverlening? Heeft u behoefte aan een deskundig en onafhankelijk advies? Neem dan even contact met ons op. In een persoonlijk gesprek geven wij u graag een nadere toelichting op onze adviesmogelijkheden, diensten en producten.

RMIA_logo_LR_DIAPHypotheek_logo_LR_DIAP
zwaans