Check hoogte uitkering bij ORV

Meer financiële zekerheid voor uw nabestaanden is te realiseren met een overlijdensrisicoverzekering (ORV). Hiermee betaalt de verzekeraar een afgesproken bedrag aan de begunstigde, als u vóór de einddatum van de verzekering overlijdt. De ORV was de laatste jaren regelmatig in het nieuws, omdat de hoogte van de premie fors daalde. Wij willen graag uw aandacht vestigen op de hoogte van het verzekerde bedrag. Deze wordt bij afsluiten van de verzekering gebaseerd op het inkomen, de vaste en de variabele lasten. Deze factoren kunnen in de loop van de jaren veranderen. Daardoor kan ook de hoogte van het verzekerde bedrag voor hypotheek, huurhuis of algehele financiële situatie van uw nabestaanden veranderen.

 

Het is verstandig om regelmatig te controleren of de toenmalig vastgestelde uitkering nog past bij het huidige kostenplaatje. Is die check alweer even geleden? Wij kijken het graag voor u na.

Verzekeringen en hypotheken

Ontvang vier keer per jaar
onze
belangrijkste tips

Contact

Zwaans staat voor je klaar!

Wil je meer weten over onze aanpak en dienstverlening? Heb je behoefte aan deskundig en onafhankelijk advies? Neem dan contact met ons op. In een persoonlijk gesprek geven wij je graag uitleg over onze adviesmogelijkheden, diensten en producten.

RMIA_logo_LR_DIAPHypotheek_logo_LR_DIAPlogo B&Z wit_1200x945