Brandpreventie: een must!

Menselijk handelen is brandoorzaak nummer één in het midden- en kleinbedrijf. Denk hierbij aan fouten zoals verkeerd machinegebruik, roken in een brandgevaarlijke omgeving en het onzorgvuldig omgaan met brandbare stoffen. Ook brand door elektrische apparaten blijkt een voorname oorzaak van bedrijfsbrand te zijn. (Bron: AMweb, platform voor de financiële dienstverlening) Brand is één van de meest vernietigende dingen die uw bedrijf en personeel kan overkomen. Het kan ervoor zorgen dat werkzaamheden langere tijd stil komen te liggen. In het ergste geval kan dat leiden tot een faillissement.

Een open deur: preventie is een must! Wilt u weten wat voor u de beste maatregelen zijn? Gebruik de Checklist Brandgevaarlijke Werkzaamheden waarmee u allerlei tips en tools krijgt om uw bedrijf brandveilig te maken. Voor meer informatie en advies over brandverzekeringen voor uw bedrijf, kunt u uiteraard bij ons terecht.

Verzekeringen en hypotheken

Ontvang vier keer per jaar
onze
belangrijkste tips

Contact

Zwaans staat voor je klaar!

Wil je meer weten over onze aanpak en dienstverlening? Heb je behoefte aan deskundig en onafhankelijk advies? Neem dan contact met ons op. In een persoonlijk gesprek geven wij je graag uitleg over onze adviesmogelijkheden, diensten en producten.

RMIA_logo_LR_DIAPHypotheek_logo_LR_DIAPlogo B&Z wit_1200x945