Kantoor aan huis

Ondernemers met een eenmanszaak, freelancers en zzp’ers hebben de mogelijkheid te kiezen voor een bedrijf aan huis. Hiermee worden kosten voor huur/koop van externe kantoorruimte en voor woon-werkverkeer uitgespaard. Andere voordelen zijn het zelf indelen van de eigen tijd en het werk combineren met gezin.

Privé en zakelijk gescheiden
Het is een misvatting te denken dat bij werken vanuit huis een privé-inboedelverzekering voldoende is. Verzekeraars maken namelijk onderscheid tussen zakelijk en privé. Daardoor zijn bedrijfsmiddelen die u gebruikt voor uw werk niet meeverzekerd op uw privé-inboedelverzekering. Denk hierbij aan kantoormeubilair, computers en gereedschap. U kunt hiervoor een inventarisverzekering afsluiten waarmee u de ‘inboedel’ van uw bedrijf verzekerd. Heeft u ook goederen of voorraad in huis? Daarvoor kunt u een goederenverzekering afsluiten.

Vraagt u zich af of u met uw bedrijf aan huis voldoende verzekerd bent? Wij kunnen voor u een inventarisatie en analyse van uw bedrijf maken. Daarna krijgt u een compleet advies over welke verzekeringen u nodig heeft. Wij horen graag van u!

Verzekeringen en hypotheken

Ontvang vier keer per jaar
onze
belangrijkste tips

Contact

Zwaans staat voor je klaar!

Wil je meer weten over onze aanpak en dienstverlening? Heb je behoefte aan deskundig en onafhankelijk advies? Neem dan contact met ons op. In een persoonlijk gesprek geven wij je graag uitleg over onze adviesmogelijkheden, diensten en producten.

RMIA_logo_LR_DIAPHypotheek_logo_LR_DIAPlogo B&Z wit_1200x945