Bescherm uw verbeteringen in gehuurd pand

Heeft u uw bedrijf ondergebracht in een gehuurd pand? En heeft u daarin met toestemming van de verhuurder verbeteringen aangebracht? Denk aan eenvoudige dingen zoals een kast aan de muur bevestigen of een deur vervangen, maar ook aan ingrijpender aanpassingen zoals een verlijmde parketvloer of een nieuwe keuken. Deze verbeteringen plus verbeteringen die de vorige huurder heeft aangebracht en die u tegen betaling heeft overgenomen vallen onder het huurdersbelang.

 

Bij schade zal de verzekeraar van uw verhuurder alleen schade aan het eigendomsbelang van uw verhuurder vergoeden. En niet de schade aan de verbetering, uitbreiding of andere verandering van waarde die u heeft aangebracht. Tenzij de eigenaar van uw huurpand een gebouwenverzekering heeft waarin dergelijke verbeteringen wel zijn opgenomen. Mocht dat niet zo zijn, dan kan een huurdersbelangverzekering uitkomst bieden. Hiermee verzekert u alle aanpassingen die u en uw voorgangers hebben gedaan tegen schade als gevolg van bijvoorbeeld brand, inbraak en storm. Heeft u hier vragen over? Wij helpen u graag met passende oplossingen voor uw bedrijfsspecifieke situatie.

Verzekeringen en hypotheken

Ontvang vier keer per jaar
onze
belangrijkste tips

Contact

Zwaans staat voor je klaar!

Wil je meer weten over onze aanpak en dienstverlening? Heb je behoefte aan deskundig en onafhankelijk advies? Neem dan contact met ons op. In een persoonlijk gesprek geven wij je graag uitleg over onze adviesmogelijkheden, diensten en producten.

RMIA_logo_LR_DIAPHypotheek_logo_LR_DIAPlogo B&Z wit_1200x945