Bedrijfsmiddelen leasen of kopen?

Heeft u een (nieuw) bedrijfsmiddel nodig? Als de aanschafprijs en ook bijkomende kosten zoals onderhoud, verzekeringen en beheer geen bezwaar zijn, dan kunt u het direct zelf aanschaffen. Zeker nu met de lage rentestanden waardoor geld weinig opbrengt, is zo’n investering een goede optie. Heeft u niet voldoende financiële armslag, of wilt u betaling spreiden, dan kan zakelijk leasen een oplossing zijn. De populariteit van leasen neemt toe. Niet alleen van (bestel)auto’s, maar ook andere bedrijfsmiddelen zoals kopieerapparaat, machines, koffieapparaat, IT-apparatuur, kassasystemen, LED-verlichting en kantoormeubilair. Kijk voor meer informatie over de juiste keuze tussen bedrijfsmiddelen leasen of kopen op de website van de Kamer van Koophandel.

 

Leasen kan voordeliger zijn dan een zakelijke lening, maar is helemaal afhankelijk van het soort bedrijfsmiddel en uw financiële situatie. Wilt u de mogelijkheden van financiering onderzoeken? Wij helpen u graag. Kiest u voor koop? Informeer ons over uw aankoop en wij adviseren u over een passende verzekering.

Verzekeringen en hypotheken

Ontvang vier keer per jaar
onze
belangrijkste tips

Contact

Zwaans staat voor je klaar!

Wil je meer weten over onze aanpak en dienstverlening? Heb je behoefte aan deskundig en onafhankelijk advies? Neem dan contact met ons op. In een persoonlijk gesprek geven wij je graag uitleg over onze adviesmogelijkheden, diensten en producten.

RMIA_logo_LR_DIAPHypotheek_logo_LR_DIAPlogo B&Z wit_1200x945