Bedrijfsfinanciering op maat

De Nederlandse economie is het laatste kwartaal van 2021 gegroeid, ondanks de omikrongolf en de toen geldende lockdownmaatregelen. Dat heeft mede te maken met de overheidssteun en omdat huishoudens vergeleken met het eerste coronajaar beduidend meer consumeerden. Nog niet alle branches lukt het volledig te herstellen. Denk aan de horeca, de reisbranche en de evenementensector. Toch voorspelt het Centraal Planbureau dat de groei van eind 2021 door zal zetten in 2022.

Minister Ernst Kuipers van Volksgezondheid, Welzijn en Sport schrijft in een brief aan de Tweede Kamer dat ‘de huidige generieke steun niet houdbaar is op de lange termijn’. De brief is echter nog niet de langetermijnvisie waar werkgeversorganisaties op aandringen. Dat is hard nodig vinden zij, zodat ondernemers goed kunnen anticiperen voor de toekomst van hun bedrijf.

Hoe zit het met de toekomstplannen voor uw bedrijf? Denkt u aan kopen, verkopen, bouwen of verbouwen? Heeft u andere redenen voor een financiering voor uw bedrijf? Kijk eens op ondernemersplein.nl voor algemene informatie. Voor maatwerk kunt u bij ons terecht.

Verzekeringen en hypotheken

Ontvang vier keer per jaar
onze
belangrijkste tips

Contact

Zwaans staat voor je klaar!

Wil je meer weten over onze aanpak en dienstverlening? Heb je behoefte aan deskundig en onafhankelijk advies? Neem dan contact met ons op. In een persoonlijk gesprek geven wij je graag uitleg over onze adviesmogelijkheden, diensten en producten.

RMIA_logo_LR_DIAPHypotheek_logo_LR_DIAPlogo B&Z wit_1200x945