Alles onder één dak

‘Mkb’ers en zzp’ers geven aan onvoldoende kennis te hebben over hun geldzaken. Vooral bij financieel vooruitkijken valt er nog veel te winnen.’ Dit is de conclusie van het rapport van de Kamer van Koophandel: ‘Grip op de tent: ondernemers over hun financiële inzicht’. Onze ervaring leert dat dat ook geldt voor kennis over verzekeringen en andere financiële producten. Te vaak wordt gedacht dat het voldoende is om het snel en via verschillende kanalen te regelen.

Naadloos aansluiten

Als ondernemer bent u het meest gebaat bij een compleet pakket dat naadloos aansluit op uw bedrijfs- én privébelangen. Met alle onderdelen van dat pakket onder één dak, voorkomt u gaten en overlap. Daarmee bent u niet alleen beter af, maar meestal ook voordeliger uit.

Up-to-date verzekerd

Er verandert regelmatig iets in wet- en regelgeving en in het beleid van verzekeraars. Wij zorgen dat hierdoor de dekking van uw risico’s niet in gevaar komt. Bedenk dat schades en veranderingen in uw persoonlijke en bedrijfssituatie ook invloed kunnen hebben op uw risico’s en verzekeringspakket. Houd ons op de hoogte en wij zorgen voor de nodige aanpassingen.

Ook profiteren van alles onder één dak? Kom bij ons langs en samen bespreken we uw mogelijkheden.

Verzekeringen en hypotheken

Ontvang vier keer per jaar
onze
belangrijkste tips

Contact

Zwaans staat voor je klaar!

Wil je meer weten over onze aanpak en dienstverlening? Heb je behoefte aan deskundig en onafhankelijk advies? Neem dan contact met ons op. In een persoonlijk gesprek geven wij je graag uitleg over onze adviesmogelijkheden, diensten en producten.

RMIA_logo_LR_DIAPHypotheek_logo_LR_DIAPlogo B&Z wit_1200x945